Igmana, nie lubię
JANA, ale nie jak piszesz z powodów wewnętrznych. Ale o tym potem. Najpierw sprawy bezpieczeństwa.
Może Cię zmartwię, ale prawda jest taka, że włamanie na cudze konto
NIE jest ścigane przez żadne organy prawa. Jeżeli chodzi o konta userów to nikt nie zawraca sobie nimi głowy, może dlatego, że są darmowe i jak Ci ukradną możesz sobie zrobić następne. Informacje na koncie ? Jeżeli to nie numery kont itp. to nie ma żadnego zainteresowania i odzewu ze strony 'organów'. Gdyby ktoś ukradł konto administratora i skasował forum, a hosting nic by nie zrobił to już można iść na policje (bo chodzi o pieniądze). To bardzo proste, jak widać nie sprawiedliwe...
Tak więc jeżeli chodzi o bezpieczeństwo, to tak na serio, nie ma nic lepszego niż 30 znakowe (duże, małe, cyfry) hasło, bo wtedy tylko haker chińskiej floty odkoduje je szybciej niż w rok:) To najlepsza metoda bezpieczeństwa jeżeli chodzi o forum. No i jeszcze logowanie się u siebie w domu gdzie mamy pewność, że nikt nie podgląda (w ten czy inny sposób). Ja wiem, że nikt normalny, nie ma takiego hasła, ale taki ktoś jak
JAN, jeżeli boi się o swoje cenne posty i chińską flotę, to powinien taki hasło posiadać.. chyba, że ma słabą pamięć, to wtedy karteczki:)
A teraz żeby nie bagatelizować, to moim zdaniem, po prostu JANIE sam sobie zgotowałeś taki los. Zapewne na ostatnim forum to nie Twoje konto zostało ukradzione, tylko po prostu pisałeś tam takie rzeczy jak tu i admini przestali Cię lubić, pewnie skasowali konto i całą resztę. Taka jest moja teoria, że masz już taki mały odchył na tym punkcie. *nie wiem jak było, po prostu czuje*
Rzeczywiście nie lubię Cię, ale nie takiego jakim jesteś naprawdę, kiedy np. wychodzisz z psem na spacer czy kiedy myjesz zęby:) Ja po prostu nie lubię tych informacji od użytkownika
JAN, które są zbędne tutaj i które drażnią mnie bo nie widzę w nich sensu, a zamiast tego nawet szkodę. Ja wiem, że w Twojej głowie już miliony neuronów pęcznieją jak szalone, ale wierz mi, to nie chodzi o Ciebie jako o człowieka (poczciwego i uśmiechniętego pana, jak sobie wyobrażam

), tu chodzi o to co tutaj nie ugięcie reprezentujesz, o Twoje zatwardziałe przekonania. Póki tego nie zmienisz sługa Beliar'a też zostanie nie ugięty

bo widzisz, ja Cię rozumiem i widzę
Istotę Rzeczy, tego czego Ty nie widzisz.
Twoje konto nie zostało ukradzione, zmień hasło i ciesz się wolnością słowa. Inni użytkownicy nie muszą się bać.
Pozdrawiam