Choose fontsize:
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.
 
  W tej chwili nie ma nikogo na czacie
Strony: 1   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: Kiedy link nie działa...  (Przeczytany 2950 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Leszek
Administrator
Ekspert
*****
Płeć: Mężczyzna
Wiadomości: 1708


4357533

swietageometria.info swietageometria Leszko2012
Zobacz profil WWW Email
« : Sierpień 26, 2010, 11:05:53 »


Jeśli wpiszesz jakiś link w wysyłaną przez siebie wiadomość i link ten nie działa (nie daje się otworzyć), to wziąć ten link w tagi URL.

Otwierasz forumowy edytor tekstu, gdzie masz swój link, np.



Zaznaczasz ten link kursorem


klikasz w ikonkę odnośnika URL (wskazaną na obrazku strzałką).


Po obu stronach linka pojawią się tagi URL w nawiasach kwadratowych


Zamknij edytor. Link powinien działać.

Jeśli nie działa, to zobacz czy w adresie twojego linka nie ma gdzieś spacji. Jeśli są to usuń je.
Jeśli i to nie pomoże to prawdopodobnie link jest uszkodzony lub  wygasł on na jakimś serwerze.

P.S

Jeśli znajdziesz niedziałający link, brakujący film, zdjęcie lub grafikę, to zgłoś to do mnie lub moderatora globalnego, podając link do "wybrakowanej" wiadomości.

Share this topic on FacebookShare this topic on GoogleShare this topic on MagnoliaShare this topic on TwitterShare this topic on Google buzz 

« Ostatnia zmiana: Wrzesień 29, 2010, 10:20:05 wysłane przez Leszek » Zapisane

Strony: 1   Do góry
  Drukuj  
 
Skocz do:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2009, Simple Machines
Simple Audio Video Embedder

BlueSkies design by Bloc | XHTML | CSS